Game info

Sonic Riders

Tijdens het spelen is het de bedoeling om gebruik te maken van de zogehete luchtturbulentie. De boards van de spelers veroorzaken namelijk een luchtstroom die achter hen aan blijft zweven. Zodra je dicht achter een andere speler zit, kun je in zijn luchtturbulentie gaan en daar op verder racen. Dit zorgt voor extra snelheid en de mogelijkheid makkelijker in te halen. Het werkt dus eigenlijk als een soort slipstream, maar je zweeft als het ware hoger dan normaal, op een soort luchtstroom. Naast snelheid spelen trucs en sprongen ook een grote rol in het spel. Bij de zijkanten van de parkoers (of van de luchtturbulentie) kunnen trucs uitgehaald worden. Zo kun je door middel van een boost uit een luchtturbulentie springen, een speciale truc uithalen en weer landen in de luchtturbulentie. Verder kun je ook bij hoge snelheid mooie manoeuvres uithalen bij sprongen. Tijdens het spelen zul je veel objecten uit de Sonic-wereld herkennen, zo ontbreken de ringen niet en zijn zelfs de ‘snelle schoentjes’ aanwezig.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Sonic slaat op alle fronten de plank net mis. Op papier ziet het spel er indrukwekkend uit, maar de gameplay die overblijft is maar erg schamel. Er zit totaal geen lijn in het spel, de uitvoering is karig en de besturing is om te huilen. Op naar de next-gen Sonic.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Grafisch nog wel oké
    • Besturing is dramatisch. Totale, ongebrijpbare chaos. Geluid doet pijn aan de oren

Artikelen

Screenshots GameCube


Screenshots PlayStation 2


Screenshots Xbox


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord