Game info

Need for Speed: Most Wanted (2012)

In Need for Speed: Most Wanted stappen spelers als straatracer achter het stuur van de snelste bolides. In een stad waar ze hun eigen route mogen zoeken, racen ze tegen andere coureurs, moeten ze uit handen blijven van de politie en proberen ze snellere tijden neer te zetten dan hun vrienden hebben gedaan. De stad is volledig open, dus zodra je de politie op de hielen hebt kun je op zoek naar steegjes en schansen om ze af te schudden. In de stad zijn ook diverse auto’s verstopt; zodra je een nieuwe auto vindt kun je deze inzetten om zowel de politie als je tegenstanders voor te blijven. Need for Speed: Most Wanted heeft een sterke nadruk op multiplayer. Niet alleen kunnen spelers het online tegen anderen opnemen, ook zonder rechtstreeks tegen elkaar te racen is de competitie altijd aanwezig. De game houdt namelijk bij hoe goed je vrienden hebben gepresteerd in de verschillende races van de game en daagt je uit het nog beter te doen. Op hun beurt krijgen die vrienden voortdurend updates over jouw prestaties.

Nieuwste review

Met zijn fantastische graphics en vloeiende besturing is Need for Speed: Most Wanted een van de betere arcade racegame in de App Store. Het komt diepgang en een uitgebreide wereld tekort om zich echt te meten met de consoleversie, maar in zijn beperkte vorm biedt het toch een serieuze race-ervaring.

7,5
Score
75
Score: 75
  • Pluspunten
  • Goede controle over de auto’s, ziet er schitterend uit, gevarieerde races, veel auto’s te unlocken
  • Minpunten
  • Weinig variatie in het leveldesign, inefficiënt puntensysteem maakt noodzaak tot in-app aankopen groter, politie valt alleen jou aan, geen iCloud-synchronisatie

Artikelen

Screenshots