Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Gemini Rue

In het Gemini-systeem hebben de Boryokudan het voor het zeggen. De burgers die zich niet aan hun regels houden, worden gehersenspoeld en getraind tot brave leden van deze criminele organisatie. Azriel Odin is een detective die op zoek moet naar zijn verloren broer, die mogelijk door de Boryokudan gevangen is genomen. Delta-Six is een gehersenspoelde gevangene die desondanks probeert te ontsnappen. Gemini Rue is een adventuregame die met name opvalt door de retro-graphics en de treurige sfeer.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Gemini Rue is een sterke adventuregame die doet terugdenken aan de tijd van Beneath a Steel Sky en Gabriel Knight. Het spel blijft trouw aan zijn retro-roots, maar niet zonder rekening te houden met wat we geleerd hebben van modernere games. Met logische puzzels en subtiele tekst en uitleg word je moeiteloos in het verhaal meegezogen, dat vervolgens wel snel en ietwat onbevredigend eindigt.</p>
    Score: 70 Goed
    • Sfeervolle retro-graphics, sterk verteld en bondig verhaal
    • Ietwat aan de korte kant, wordt wel heel pixelig op hedendaagse schermen

Artikelen

Screenshots (12)