Game info

Fuse

Fuse is de eerste game van Insomniac Games, bekend van gameseries Resistance en Ratchet & Clank, die naast PlayStation 3 ook op Xbox 360 verschijnt. Fuse is een futuristische third-person shooter waarin een team van vier Overstrike-agenten samenwerkt om zijn vijanden te verslaan. Daarvoor maken de agenten gebruik van hun vuisten, maar ook van aparte vuurwapens. Een van deze wapens kan een schild voor de speler projecteren. Dit schild kan kogels opvangen en vervolgens terugschieten naar de afzender. Een ander wapen is een kruisboog met elektrisch geladen pijlen en een vuurwapen dat de tegenstander onderdompelt in bellen van kwik. Een teamlid kan bovendien onzichtbaar worden, om zo haar tegenstanders te besluipen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De eigenzinnige wapens van Fuse vormen het speerpunt van de game en zorgen voor een aardige dynamiek. Het is echter de geringe ambitie die ervoor zorgt dat Fuse de initi&euml;le charme nooit overstijgt. Fuse ben je waarschijnlijk al vergeten voordat je het spel hebt uitgespeeld. Wie had dat van een game uit de stal van Insomniac verwacht?</p>
    Score: 60 Oké
    • Toffe wapens, schakelen tussen personages werkt goed, shootermechanieken zijn prima
    • Tergende mechgevechten, weinig content, weinig ambitieus

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord