Game info

Anarchy Reigns

Anarchy Reigns is een actievolle beat-em-up met over-the-top geweld. Behalve een meer dan 10 uur durende singleplayer-modus waarin je met Jack of Leo aan de slag kan, biedt het spel een online multiplayer waarin je kan vechten met één van de meer dan 8 volledig unieke personages. Creativiteit en geweld worden beloond in deze game, waardoor het loont om de verschillende signature kill moves te gebruiken. Anarchy Reigns heeft verschillende multiplayer-modi waaronder Battle Royale, Death Match en Surival Mode. Een Action Trigger Events-systeem laat je events uitvoeren zoals The Black Hole of een vliegtuigcrash.

Nieuwste review

Pure fun; dat is waar Anarchy Reigns met zijn vechtsysteem en chaotische gamemodes op mikt. En als we slechts kijken naar een aantal multiplayermodes, dan slaagt het daar nog aardig in ook. Maar zelfs als je gewoon een oppervlakkige beat ‘m up verwacht, ontbreekt het aan afwerking, uitstraling en flow. Zaken die we normaliter wel gewend zijn van ontwikkelaar Platinum Games. De game weet zijn eigen chaotische inhoud en uiterlijk nooit onder controle te krijgen, waardoor het verzandt in een inwisselbare ervaring.

5,5
Score
55
Score: 55
  • Pluspunten
  • Onderhoudend en leuk vechtsysteem met fijne diepgang, originele multiplayer-ervaring
  • Minpunten
  • Vaak te onoverzichtelijk en chaotisch, verschrikkelijke singleplayer, inwisselbare personages, simpelweg lelijk, steile leercurve, geen splitscreen

Artikelen

Screenshots