Game info

Aliens vs. Predator

De First-Person Shooter en actie-horrorgame Aliens vs. Predator speelt zich af op de planeet BG-386, waar een groep kolonisten een piramide ontdekt. De ontdekking van deze mysterieuze piramide leidt tot een strijd tussen drie verschillende rassen: de Colonial Marine, Predator en Alien. De verhaallijnen van de drie rassen zijn verschillend, maar lopen in elkaar over om toch één geheel te vormen. De Colonial Marine zitten tussen twee kampen in en moeten zich tegen zowel Predator als Alien verdedigen. Als Alien ben je zeer wendbaar, wat ook nodig is om goed gebruik te kunnen maken van de dodelijke tanden en klauwen van een Alien. De Predator hebben allerlei wapentuig om vijanden vanuit hinderlagen aan te vallen. Doordat er drie rassen zijn, wordt er online ook in drie kampen tegen elkaar gestreden.

Nieuwste review

Met Aliens vs. Predator slaagt Rebellion er niet in de glorie van het eerste deel terug te halen. Daarvoor is men veel te conservatief geweest en is teveel de blauwdruk van het eerste deel gevolgd. De frisheid is eraf, de personages hebben nog precies dezelfde mogelijkheden en de het missie-ontwerp is wel heel erg conventioneel. De multiplayer compenseert de matige singleplayer nog enigszins, maar bij lange na niet genoeg om Aliens vs. Predator aan te kunnen raden.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Drie erg verschillende personages met gevarieerde mogelijkheden. Multiplayer biedt eens wat anders
  • Minpunten
  • Blijft veel te trouw aan het eerste deel. Eentonig missie-ontwerp. Matig leveldesign met te veel recycling. Stugge besturing van met name de Alien

Artikelen

Screenshots