Game info

Age of Conan: Hyborian Adventures voor Xbox 360

Age of Conan speelt zich af in de fantasiewereld Hyboria waar jij als aangespoelde slaaf jouw plaats in het door oorlog verscheurde land moet vinden. Jij kan op ongekend veel manieren jouw stempel nalaten op deze wondere wereld, wordt je een strijder voor het goede of een volger van kwaad. Vecht tegen de magische creaturen, rovers en nog ontelbaar meer gespuis in de enorme open wereld van deze MMORPG. Gebaseerd op het immens populaire boek 'The Hour of the Dragon’ van Robert E. Howard treed je in de voetsporen van Conan the barbarian. In zijn missie naar macht heeft hij de troon bestegen van Aquilonia, een van de drie machtige provincies binnen Hyboria. Bezoek meer dan 30 regio's met ieder hun eigen uitstraling en eigenschappen. Diepe jungles, brandende woestijnen en donkere kerkers zijn maar wat voorbeelden van de gebieden die je samen met je personage in volledige vrijheid doorloopt. Naast de bekende MMO-elementen is er ook gezorgd voor single-play missies die het verhaal van Age of Conan nog eens extra uitdiepen. Er is verder een uniek vechtsysteem ontworpen wat de speelervaring nog aantrekkelijker maakt. Dit zal je nodig hebben bij de uitvoerige player versus player mogelijkheden in Age of Conan. Leren overleven is namelijk een belangrijk deel binnen de grenzen van het bloeddorstige Hyboria.

Nieuwste review

None

Funcom heeft met Age of Conan een goede game weten neer te zetten. De game is op verschillende aspecten vernieuwend en onderscheidt zich daarmee van andere MMO-games. Grafisch is het prachtig voor een MMO, zolang aan de systeemeisen wordt voldaan. De tegenvallende interface en enkele bugs onthouden Age of Conan van een hoger cijfer.

8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • Quests stomen lekker door. Grafische een juweeltje. Vernieuwende aspecten als mounted combat, city building en siege warfare. Veel endgame mogelijkheden voor nog uren speelplezier
 • Minpunten
 • Kleine bugs geven het gevoel dat de game nog niet af is. Interface is een warboel. Systeemeisen zijn stevig

Artikelen

  15:00
  1
  Review
  15:00
  1
  Review
  Age of Conan: Hyborian Adventures

Screenshots