Weekoverzicht

Deze week op Steam: Vijf pc-games uitgelicht

Met NieR: Automata, 2Dark en Dead Rising 4

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Tegenwoordig komt er een stortvloed van games uit op Steam: in 2016 alleen kwamen er al 4.207 uit en in 2017 lijkt dit niet te gaan veranderen. Als pc-gamer wordt het steeds lastiger om het koren van het kaf te scheiden, dus hebben wij een filter gemaakt van recente games die wellicht interessant zijn om naar te kijken.

NieR: Automata - 59,99 euro

NieR: Automata is al uit op de PlayStation 4, maar komt aanstaande vrijdag uit op Steam. De game gooit hoge ogen en is nu al een van de toppers van het jaar. Nier: Automata vertelt het verhaal van androids 2B, 9S en A2 tijdens een oorlog bij volmacht en hun strijd tegen buitenaardse machines om de aarde weer terug te eisen. De PlayStation 4-versie werd door Gamer.nl met veel lof ontvangen.

Disc Jam - 10,04 euro

Disc Jam is een sportgame waarbij het tempo erg hoog ligt en spelers het tegen de computer of met z'n vieren tegen elkaar opnemen. De sport in Disc Jam kan het beste omschreven worden als een combinatie tussen air hockey en tennis. Bovendien kunnen spelers gebruikmaken van speciale vaardigheden om te scoren of juist hun zone te verdedigen.

Dead Rising 4 - 47,99 euro

Vorig jaar keerde Frank West al terug in Dead Rising 4 op de PlayStation 4 en Xbox One. Deze week keert Frank West terug naar de pc met de release van Dead Rising 4 op Steam. In Dead Rising 4 kunnen spelers als vanouds zombies afmaken met de meest bizarre wapens en voertuigen. Personages zijn aanpasbaar en net als de consoleversie bevat de pc-versie ook een multiplayermodus voor 4 spelers. Lees hier de Gamer.nl-recensie van de consoleversie.

Styx: Shards of Darkness - 35,99 euro

Styx: Shards of Darkness is het vervolg op Styx: Master of Shadows. De game volgt wederom het verhaal van het aardmannetje Styx en speelt zich af in grote open omgevingen waarin spelers zelf kunnen kiezen of ze langs hun vijanden sluipen of ze onopgemerkt uitschakelen. Spelers kunnen nieuwe vaardigheden leren en handige items gebruiken om hun doel te bereiken.

2Dark - 19,99 euro

2Dark is een adventure-stealth-game waarin spelers in de huid kruipen van ex-detective M. Smith. Zijn vrouw is vermoord en zijn kinderen zijn ontvoerd. Smith zoekt gerechtigheid en wil de kinderen redden die vastzitten in het duistere stadje Gloomywood. 2Dark bevat zes handgemaakte levels en het vergt vooral creativiteit om onopgemerkt een level te doorlopen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Making of-serie van Zelda: Breath of the Wild verschenen Alle nieuwe maps van de Battlefield 1-dlc in actie
0

Reacties op: Deze week op Steam: Vijf pc-games uitgelicht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.