Trailer
Attack on Titan

Het stadsleven van Attack on Titan 2 in beeld

De vreedzame kant van Attack on Titan

Geschreven door Arran Winmai op
In een nieuwe trailer voor Attack on Titan 2 zien we de vredige kant van het leven in de stad.

Koei Tecmo laat met een trailer zien dat er meer achter Attack on Titan 2 zit dan de onvergeeflijke titans. In de video zien we stukken van het stadsleven, het bevrienden van bekende personages in de stijl van Persona en het creƫren van een personage. Ook de achtergrond helpt bij het maken van een rustige sfeer die afwijkt van wat we gewend zijn van de serie. In december werd bekend dat het spel naar het westen komt.

In de wereld van Attack on Titan is de mensheid teruggedreven naar een enkele ommuurde stad. Dit komt omdat er overal titans zijn die mensen eten. Waar ze vandaan komen en waarom ze op mensen jagen weet niemand, maar de stad uitgaan is een groot risico die alleen getrainde soldaten nemen.

Attack on Titan 2 verschijnt op 20 maart voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. In Japan wordt tevens een exclusieve Vita-versie uitgebracht. Omdat de PlayStation Vita regiovrij is, kunnen liefhebbers de game importeren en op hun Europese handheld spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Nieuwe Dragon Age bevestigd door executive producer Nieuwe potion en autorun beschikbaar in Fortnite: Battle Royale
0

Reacties op: Het stadsleven van Attack on Titan 2 in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.