Trailer
Nintendo Labo

Gitaar spelen in de nieuwste Nintendo Labo-video

Trailer legt uit hoe het in zijn werking gaat

Geschreven door Bob van der Laan op
In de nieuwste video van de Toy-Con-werkplaats voor Nintendo Labo is te zien hoe gebruikers gitaar kunnen spelen in de Garage-modus.

De Toy-Con Garage is een manier om eigen creaties te bedenken en bestaande Toy-Cons aan elkaar te linken. De Garage-modus, of werkplaats, kan de gebruiker verkrijgen vanuit de basissoftware voor Nintendo Labo. Vorige maand was al te zien hoe geluidseffecten en trillingen geïmplementeerd worden en hoe de infraroodcamera in de Joy-Con werkt. In aflevering drie van de Nintendo Labo-serie laat Nintendo zien hoe spelers met elastiekjes gitaar kunnen spelen op hun Nintendo Switch en deze maakt in de Toy-Con-werkplaats.

Nintendo Labo is op 27 april beschikbaar in twee pakketten: het mixpakket en het robotpakket. In deze pakketten zit alles om met de Toy-Con Garage aan de slag te gaan, zoals bouwmaterialen en bijbehorende Nintendo Switch-software.

Nintendo Labo is een initiatief van Nintendo om interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen te creëren. Meer details zijn te vinden in ons overzichtsartikel van Nintendo Labo.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deathmatch-modus stilletjes toegevoegd aan PUBG Nieuw pve-evenement Retribution in Overwatch gaat over Blackwatch
0

Reacties op: Gitaar spelen in de nieuwste Nintendo Labo-video

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.