Nieuws
Surge 2

The Surge 2 aangekondigd voor consoles en pc

Met een focus op level design en wredere combat

Geschreven door Pablo Bool op
Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Deck 13 hebben The Surge 2 aangekondigd, een vervolg op de actie-rpg uit 2017.

De officiële Facebook-pagina van The Surge toont de enige afbeelding die vooralsnog beschikbaar is geteld. Tevens is er een korte omschrijving geplaatst over The Surge 2: "Met grotere en ambitieuzer level design, wredere combat en een uitgebreid ledemaat-targeting-systeem, heb je het nog grotere arsenaal en verschillende vaardigheden nodig om de nieuwe vijanden en bazen te overmeesteren."

Meer informatie wordt vandaag of morgen onthuld tijdens een evenement van de Franse uitgever Focus. The Surge 2 moet in 2019 verschijnen voor consoles en pc. Welke consoles dit gaan worden is nog niet bekend.

De eerste Surge verscheen in mei vorig jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In onze review omschreef Sander dat The Surge erin slaagt om een fijne balans te vinden tussen de uitgekiende vechtmechanieken waar Souls-likes bekend om staan en het soort actievolle sequenties dat aan Platinums hack & slash-titels doet denken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Quantic Dream noemt eerdere beschuldigingen een 'smaadcampagne' Gerucht: Pokèmon Go krijgt verhalende quests
1

Reacties op: The Surge 2 aangekondigd voor consoles en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • El Ninjo

    • 7 februari 2018 12:26
    Ik heb mij prima vermaakt met the Surge, 'Prisoner' van Stumfol ken ik inmiddels wel uit m'n hoofd. Laat maar komen deze!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.