Nieuws
Sea of Thieves

Sea of Thieves-dlc Forsaken Shores uitgebracht

Update had een kleine vertraging

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Rare heeft de Forsaken Shores-uitbreiding voor Sea of Thieves uitgebracht. De update betreft de derde uitbreiding van de game.

In Forsaken Shores zijn veel nieuwe elementen toegevoegd aan Sea of Thieves. Zo is The Devil's Roar toegevoegd, een gebied dat een actieve vulkaan omringt. Het gevaarlijke gebied bevat gloeiend heet water rondom geisers, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en grond bedekt met lava.

Daarnaast zijn er roeiboten toegevoegd. Deze roeiboten zijn op verschillende willekeurige locaties te vinden en kunnen vastgemaakt worden aan het schip van de speler om het mee te kunnen dragen tijdens hun reis. De roeiboten bieden verschillende handige functies, zoals het kunnen vervoeren van gevonden schatten en spullen. Ook kan het een aantal spelers vervoeren, zolang het op de roeiboot past.

Sea of Thieves

Deze roeiboten bieden een uitkomst voor spelers die gevonden schatten niet meer één voor één hoeven te vervoeren. In plaats daarvan kunnen vanaf nu in één keer meerdere kisten tegelijk op de roeiboot worden geplaatst. In de roeiboot zit tevens een kleine opslagruimte waar gevonden spullen, zoals houten planken, bananen en kanonskogels in bewaard kunnen worden.

Sea of Thieves

Met het toevoegen van de roeiboten wordt tevens een nieuwe quest-modus geïntroduceerd; Cargo Run. In Cargo Run moet de speler bij nieuwe handelaren verschillende soort spullen verzamelen en vervoeren. Dit kan gaan om planten, fragiele flessen en luxe stoffen. Deze producten dienen door de spelers verzameld te worden en tijdens het vervoeren goed onderhouden te worden om veel betaald te kunnen krijgen. Hoe beter de status van de producten, hoe beter de beloning.

Spelers kunnen in nieuwe winkels cosmetische items kopen die midden op zee zijn gelokaliseerd. In deze kleine winkels is er een beperkt aantal items beschikbaar dat aangeschaft kan worden. Tot slot zijn er nog nieuwe outfits en cosmetische items voor het schip toegevoegd met de update.

De update kende echter wel een kleine vertraging. Forsaken Shores werd in eerste instantie door Rare uitgesteld nadat er nieuwe problemen waren gevonden in de game. Rare wilde de tijd nemen om de problemen te verwijderen en er zeker van zijn dat die problemen niet meer voor spelers zouden verschijnen.

De Sea of Thieves: Forsaken Shores-update is gratis voor spelers en is beschikbaar voor pc en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Is het noodzakelijk om Fifa-punten te kopen in Fifa 19 Ultimate Team? Epic Games laat zich uit over borsten-physics in Fortnite
2

Reacties op: Sea of Thieves-dlc Forsaken Shores uitgebracht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 29 september 2018 10:18
  Is de variatie in vijanden ook vergroot? Of is het ' just more skeletons to "kill"'?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Derper

  • 2 oktober 2018 15:29
  Heb het zitten spelen en dit is wel een hele goede toevoeging. De vulkanen zijn redelijk heftig, je kan er niet te dichtbij komen in je boot, daar komt de roeiboot mooi van pas. De game is behoorlijk gegroeit sinds launch, heel jammer dat de game helaas nog te maken heeft met het negatieve imago van die launch. Voor mij nog steed prachtige game om te spelen, er is niks vergelijkbaars atm.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.