Sea of Thieves-update met een week uitgesteld | Gamer.nl

Sea of Thieves-update met een week uitgesteld | Gamer.nl

Ontwikkelaar Rare heeft laten weten de nieuwe content-update van Sea of Thieves met een week uit te stellen. Volgens Rare bevinden zich momenteel nog teveel problemen in de game om de update al uit te brengen.

Eerder werd op het officiële forum van Sea of Thieves al een waarschuwing gegeven over een potentiële vertraging van de nieuwe Forsaken Shores-update. Nu is er een melding gegeven dat de update inderdaad uitgesteld gaat worden. De executive producer van Sea of Thieves, Joe Neate, gaf aan dat de vorige updates nieuwe problemen opleverden in de game. Neate zegt met de volgende update er zeker van te zijn dat deze problemen niet meer voorkomen wanneer deze wordt uitgebracht.

In een nieuwe post op de Sea of Thieves-website legt Neate uit wat precies de problemen zijn die voorkomen dat de update op tijd uitgebracht kan worden.

"Onze prioriteit ligt bij het willen leveren van een stabiele, gepolijste en bug-vrije ervaring waar alle spelers van kunnen genieten. We hebben zojuist een weekend van Pioneer-testing achter de rug, waar een geheugenprobleem is opgedoken in de huidige build."

Hierop zegt Neate dat dit probleem de oorzaak is geweest van meerdere crashes en de studio nu bezig is met het oplo en van het 'complexe probleem'. Hierdoor kan Rare Forsaken Shores deze week niet in deze staat uitbrengen.

"Het huidige doel is om het geheugenprobleem op te lo en en extra te testen om er zeker van te zijn dat dit is opgelost en niet meer voorkomt. Ik weet dat het teleurstellend is, maar ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste besli ing is. Wij zijn erop gefocust om spelers de beste ervaring mogelijk te geven met de Forsaken Shores-update en met het oplo en van deze problemen geven wij die zekerheid."

Forsaken Shores is de derde update van Sea of Thieves, die in maart dit jaar verscheen. In de vorige twee updates, The Hungering Deep en Cursed Sails, werden meerdere nieuwe onderdelen toegevoegd, zoals een megalodon, schipgevechten met skeletten en vervloekte kanonskogels.

Forsaken Shores is de grootste update van de game tot nu toe. In de update wordt een nieuw gebied aan Sea of Thieves toegevoegd. Daarnaast worden ook roeiboten, moeilijkere mi ies en een nieuwe mi ie-type genaamd Cargo Runs toegevoegd. De Forsaken Shores-update zal nu op 27 september uit komen.

Sea of Thieves is verkrijgbaar voor pc en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou