Screenshots tonen nieuw wapens en personages in God Eater 3 | Gamer.nl

Screenshots tonen nieuw wapens en personages in God Eater 3 | Gamer.nl

Nieuwe screenshots van God Eater 3 tonen onder andere wapens en personages voor de aankomende jrpg.

In de afbeeldingen zien we een nieuw soort monster genaamd Hapakiri, een monster dat kan zweven en met twee zwaarden vecht. De aanvallen van Hapakiri zijn zo snel en krachtig dat er elektrische ontlading door ontstaat. Hierdoor is het bereik van de aanvallen zeer groot.

Hapakiri god eater 3

Tevens is een nieuw wapen genaamd de 'Heavy Moon' te zien. Het wapen heeft twee gedaantes. De ene heeft de vorm van een halve cirkel waarmee de speler tegenstanders van een lange afstand kunnen raken. Het wapen kan ook transformeren in een grote bijl, waarmee veel schade kan worden aangericht.

Andere wapens die worden uitgelicht zijn zeisen en speren. Daarnaast kan er ook volop geschoten worden in God Eaters 3, zoals blijkt uit de shotguns en sniper rifles in de afbeeldingen.

god eater 3 moon

God Eaters 3 speelt zich af vele jaren na de vorige titels. De Aragami-monsters staan aan in dit deel aan de top van het voedselketen, maar de 'God Eaters' zijn mensen die de wereld moeten redden en de balans moeten herstellen. Spelers kunnen samenwerken met andere God Eaters om deze Aragami te verslaan.

God Eater 3 komt dit jaar nog uit voor de PS4 en Xbox One.

Laatst waren er nieuwe gameplaybeelden uitgebracht van Code Vein, een andere jrpg van Bandai Namco.

god eater 3 sword bijl
attack god eater 3
mini gun god eater 3
sniper god eater 3
zeis god eater 3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou