Gameplay
Code Vein

Nieuwe gameplaybeelden van demo Code Vein uitgebracht

Fans zijn enthousiast

Geschreven door Pablo Bool op
Bandai Namco heeft een video uitgebracht met gameplay van Code Vein en beelden waar fans te zijn zien die reageren op de demo tijdens de Penny Arcade Expo in Boston (PAX East).

Fans zijn lyrisch en vertellen vooral over de AI-partner in het spel. Zo kan die vijanden naar zichzelf toetrekken zodat spelers zich kunnen herpakken. Een fan vertelt daarnaast wel dat er twee kanten zitten aan het hebben van een computergestuurde metgezel. Als spelers namelijk niet zorgen voor deze partners, zoals ze healen of helpen wanneer ze in de problemen zitten, doen ze dat ook niet voor het personage van e speler.

Zoals de vergelijking wel vaker wordt gemaakt is Code Vein een Dark Souls-achtige game. Fans vertellen dat de game erg uitdagend is en de bazen erg moeilijk zijn.

Een jaar geleden waren er al zeventien minuten aan gameplaybeelden te zien en heeft onze redacteur Alicia Tai de game ook al gespeeld op het kantoor van Bandai Namco in Tokio. Alicia vertelt dat de game zeker niet makkelijk is en dat zelfs simpele vijanden aan het begin de levensbalk met een welgemikte klap in tweeën slaan. "Om maar niet te beginnen over het baasgevecht tegen ‘The Queen’, dat perfecte timing vereist om haar aanvallen te ontwijken."

Code Vein komt later dit jaar uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox One krijgt in mei ondersteuning voor 120Hz Update: Alles wat je moet weten over Nintendo Labo
0

Reacties op: Nieuwe gameplaybeelden van demo Code Vein uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.