PVP-gevechten eind dit jaar naar Pokémon Go | Gamer.nl

PVP-gevechten eind dit jaar naar Pokémon Go | Gamer.nl

In een interview met het Poolse tijdschrift href="https://www.gram.pl/artykul/2018/08/03/ingress-pokemon-go-i-harry-potter-wywiad-z-anne-beuttenmuller-z-niantic.shtml">Gram </a>heeft Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic aangegeven dat PVP-gevechten eind dit jaar verschijnen. Ook worden er nieuwe pokémon toegevoegd.

Uit de vertaling van het interview blijkt dat Niantics hoofd van product marketing Anne Beuttenmüller aangeeft dat er op dit moment wordt gewerkt aan de langverwachte feature. PVP-gevechten zijn onderdeel van de volgende grote update van de game en verschijnt eind dit jaar.

In de tu entijd wordt de game bijgewerkt met verschillende kleinere updates, waaronder verbeteringen voor het vriendensysteem. Deze optie werd recent toegevoegd en laat het toe om pokémon te ruilen en vrienden cadeaus te sturen. Recent is optie uitgerold om noties aan vrienden toe te voegen om een overzicht te houden.

Tot slot geeft Beuttenmüller aan dat er dit jaar weer nieuwe pokémon aan de game worden toegevoegd. Vermoedelijk is dit de vierde generatie.

Dankzij de vele updates die Pokémon Go in de afgelopen twee jaar heeft ontvangen is er geen beter moment om de game een nieuwe kans te geven.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou