Nieuws

PVP-gevechten eind dit jaar naar Pokémon Go

Feature verschijnt twee jaar na aankondiging

Geschreven door Jacco Peek op
In een interview met het Poolse tijdschrift Gram heeft Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic aangegeven dat PVP-gevechten eind dit jaar verschijnen. Ook worden er nieuwe pokémon toegevoegd.

Uit de vertaling van het interview blijkt dat Niantics hoofd van product marketing Anne Beuttenmüller aangeeft dat er op dit moment wordt gewerkt aan de langverwachte feature. PVP-gevechten zijn onderdeel van de volgende grote update van de game en verschijnt eind dit jaar.

In de tussentijd wordt de game bijgewerkt met verschillende kleinere updates, waaronder verbeteringen voor het vriendensysteem. Deze optie werd recent toegevoegd en laat het toe om pokémon te ruilen en vrienden cadeaus te sturen. Recent is optie uitgerold om noties aan vrienden toe te voegen om een overzicht te houden.

Tot slot geeft Beuttenmüller aan dat er dit jaar weer nieuwe pokémon aan de game worden toegevoegd. Vermoedelijk is dit de vierde generatie.

Dankzij de vele updates die Pokémon Go in de afgelopen twee jaar heeft ontvangen is er geen beter moment om de game een nieuwe kans te geven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Breath of the Wild krijgt plaats op Zelda-tijdlijn Crackdown 3-ontwikkelaar: 'game voldoet niet aan verwachtingen'
0

Reacties op: PVP-gevechten eind dit jaar naar Pokémon Go

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.