Fortnite-update 5.20 voegt shotgun en tijdelijke Steady Storm-modus toe | Gamer.nl

Fortnite-update 5.20 voegt shotgun en tijdelijke Steady Storm-modus toe | Gamer.nl

Epic Games brengt een nieuwe shotgun uit voor Fortnite. Daarnaast komt er een nieuwe LTM genaamd 'Steady Storm'. Dit en nog andere details bespreekt de ontwikkelaar in de href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/patch-notes/v5-20" rel="noopener noreferrer" target="_blank">v5.20 patch notes</a>.

De double-barrel shotgun heeft ieder twee schoten in zijn arsenaal en is meedogenloos van korte afstand. Uiteraard is de shotgun van een langere afstand minder effectief. De shotgun kan alleen gevonden worden als epic of legendary loot, wat betekent dat het een relatief zeldzaam item in de game is.

Fortnite Shotgun

Ook komt er een nieuwe LTM (limited time mode) met de naam 'Steady Storm'. In deze modus beweegt de storm geleidelijk voor 15 minuten, wat spelers forceert constant een oog in het zeil te houden.

Naast deze nieuwe toevoegingen zijn er ook een paar bugfixes in de patch notes. Zo komt er een bugfix die het omstreden ghost-peeking-probleem zou moeten oplo en, een probleem die maar niet uit de game lijkt weg te gaan. Mocht het nog niet bekend zijn; ghost-peeking is het fenomeen waarbij een kruipende speler kan schieten over een dekking zonder gezien te worden door het doelwit. Epic Games gaf al in een eerdere patch aan dit te willen verbeteren, maar kennelijk zijn er nog een paar tweaks nodig. De positie van het vuren zal nu nauwer de locatie volgen van de speler wanneer die kruipt en niet kruipt.

Fortnite Steady Storm

Overigens kan er nu ook met ATK’s (all-terrain karts) getoeterd worden.

Bezig met alle wekelijkse challenges in Fortnite? Wij hebben alle uitdagingen van week vier van seizoen 5 voor je op een rijtje gezet.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou