Momenteel geen Switch-versie gepland van Spyro-trilogie | Gamer.nl

Momenteel geen Switch-versie gepland van Spyro-trilogie | Gamer.nl

Uitgever Activision heeft gemeld momenteel geen Switch-versie te hebben gepland voor de aankomende game Spyro Reignited Trilogy. Op dit moment staat er alleen een lancering gepland voor de Xbox One en PlayStation 4.

Het is opvallend dat een Switch-versie van de game binnenkort niet lijkt te verschijnen, ondanks dat er eerder werd vermeld dat een Switch-versie wel degelijk uitgebracht leek te worden. Daarnaast werd de game vermeld op de officiële website van Nintendo als aankomende game.

Met het plots ontbreken van de game vroeg website Nintendo Life om een verklaring van de uitgever. "We zijn erg enthousiast dat nog meer Spyro-fans de kans gaan krijgen om de franchise op de PS4 en Xbox One te beleven. Momenteel hebben wij geen andere platformen om de game op aan te kondigen", aldus Activision.

Spyro

Het feit dat er binnenkort geen Spyro-game verwacht kan worden op de hybride console, betekent niet dat het permanent uitgesloten is. Zo bracht Activision de game Crash Bandicoot N. Sane Trilogy een jaar later uit op de Nintendo Switch nadat het eerder in 2017 verscheen voor andere platformen.

Spyro Reignited Trilogy verschijnt op 13 november voor Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Nintendo Life

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou