Update 3: Spyro The Dragon: Reignited Trilogy officieel onthuld | Gamer.nl

Update 3: Spyro The Dragon: Reignited Trilogy officieel onthuld | Gamer.nl

Update 3: Activision heeft het bestaan van Spyro The Dragon: Reignited Trilogy inmiddels officieel bevestigd via de href="http://www.spyrothedragon.com/" style="">officiële website</a>.

De originele drie games Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon zijn inbegrepen in Spyro The Dragon: Reignited Trilogy. Een PlayStation Store-pagina is ook al verschenen. Hierin wordt duidelijk dat de game 39.99 euro gaat kosten.

Veranderingen zijn onder andere verbeterde omgevingen, controls, belichting en nieuwe cinematics. Tevens wordt de soundtrack van Stewart Copeland in een nieuw jasje gegoten.

De collectie met Spyro-remasters is vanaf 21 september beschikbaar voor PS4 en Xbox One.

Update 2: Een Franse versie van de aankondigingstrailer voor Spyro The Dragon: Reignited Trilogy is uitgelekt. De trailer bevestigt een release op PS4 en Xbox One, maar een Switch- en pc-versie worden niet genoemd.

Update: Inmiddels zijn ook de eerste screenshots van Spyro The Dragon Reignited Trilogy gelekt. Mogelijk komen deze van de officiële website die te vroeg online is gegaan. Tevens is een Xbox One-versie van de remaster ook verschenen. Volgens Pixelpar op Twitter wordt de game om 17:00 uur Nederlandse tijd op donderdag aangekondigd en verschijnt de game eerst voor PS4 en vervolgens ook op Xbox One en Nintendo Switch.

Spyro
Spyro
Spyro
Spyro
Spyro

Origineel bericht: Op Amazon is een pagina verschenen waarin Spyro The Dragon: Reignited Trilogy wordt genoemd.

Dit is opvallend, omdat een remake van de originele Spyro-trilogie nog niet officieel is aangekondigd. Wel gaan er al geruime tijd geruchten over een mogelijke heruitgave.


Volgens de pagina moet de collectie op 21 september uitkomen en 40 dollar gaan kosten. Toys For Bob zou de ontwikkelaar zijn. De collectie zou de eerste drie Spyro the Dragon-games bevatten in HD. In totaal zouden er meer dan honderd levels zijn met verbeterde graphics en besturing. Er is ook een boxart uitgelekt, al is die inmiddels van de Amazon-pagina afgehaald.

Media has no description

Verder lijkt ook Activision Blizzard zelf te hinten naar de game. Het officiële Spyro the Dragon Twitter-account bevatte gisteren een eerste post. Het account, dat 'Falcon McBob' heet, plaatste een foto van Crash Bandicoot. In de reflectie van zijn ogen is Spyro te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou