Nieuws

Level-5 komt met reeks nieuwe animégames

Megaton Musashi, The Snack World, Fantasy Life 2

Geschreven door David Kers op

Level-5 heeft tijdens zijn Vision 2016 evenement in Japan enkele nieuwe games aangekondigd.

De Japanse ontwikkelaar komt met een volledige nieuwe 3DS-game en animé getiteld Megaton Musashi. De rpg speelt zich af in de toekomst waar de mensheid zich schuilhoudt in kelders en zich verdedigt tegen buitenaardse indringers. Met behulp van een nieuwe driedelige superrobot, die wordt bestuurd door drie piloten, gaat de mensheid de strijd aan met de buitenaardse vijand. Zowel de serie als de game verschijnen zomer 2017 in Japan.

Dezelfde behandeling, maar dan met een bijhorende mangastrip, krijgt The Snack World. De game verschijnt in Japan in april 2017 voor iOS en Android, de 3DS-versie verschijnt een maand later. Allebei de versies maken gebruik van ‘real-world’ items, genaamd Jara, deze zijn in de winkel te koop en bevatten nfc-chips die gelezen kunnen worden met de 3DS of smartphone. De 3DS-versie doet erg denken aan een alternatieve versie van de 3DS-game Fantasy Life.

Een vervolg daarvan, Fantasy Life 2, werd aangekondigd voor iOS en Android. Deze verschijnt op 29 juli al in Japan. In de game nemen spelers het alleen of met vrienden op tegen monsters. Hierbij is het mogelijk om ieder moment te veranderen in een van de twaalf Life-klasses om toegang te krijgen tot verschillende vaardigheden. De ene klasse levert bijvoorbeeld geduchte strijders, terwijl de andere beter is in het maken van krachtige wapens en gereedschap.

Daarnaast komt Level-5 met een nieuwe animé en game van Inazuma Eleven Ares, met het mobiele kaartspel Otmé Hero, drie nieuwe Yo-Kai Watch-games en Lady Layton voor de 3DS.

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Nog niet eerder vertoonde beelden van Final Fantasy XV Microsoft overwoog Xbox-handheld uit te brengen
1

Reacties op: Level-5 komt met reeks nieuwe animégames

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • bigds9fan

  • 27 juli 2016 13:46
  3 mensen in een gigantische robot.

  Ja, DAT is zooo origineel. NOT!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.