Level-5 komt met reeks nieuwe animégames | Gamer.nl

Level-5 komt met reeks nieuwe animégames | Gamer.nl

Level-5 heeft tijdens zijn Vision 2016 evenement in Japan enkele nieuwe games aangekondigd.

De Japanse ontwikkelaar komt met een volledige nieuwe 3DS-game en animé getiteld Megaton Musashi. De rpg speelt zich af in de toekomst waar de mensheid zich schuilhoudt in kelders en zich verdedigt tegen buitenaardse indringers. Met behulp van een nieuwe driedelige superrobot, die wordt bestuurd door drie piloten, gaat de mensheid de strijd aan met de buitenaardse vijand. Zowel de serie als de game verschijnen zomer 2017 in Japan.

Media has no description
Media has no description

Dezelfde behandeling, maar dan met een bijhorende mangastrip, krijgt The Snack World. De game verschijnt in Japan in april 2017 voor iOS en Android, de 3DS-versie verschijnt een maand later. Allebei de versies maken gebruik van ‘real-world’ items, genaamd Jara, deze zijn in de winkel te koop en bevatten nfc-chips die gelezen kunnen worden met de 3DS of smartphone. De 3DS-versie doet erg denken aan een alternatieve versie van de 3DS-game Fantasy Life.

Een vervolg daarvan, Fantasy Life 2, werd aangekondigd voor iOS en Android. Deze verschijnt op 29 juli al in Japan. In de game nemen spelers het alleen of met vrienden op tegen monsters. Hierbij is het mogelijk om ieder moment te veranderen in een van de twaalf Life-kla es om toegang te krijgen tot verschillende vaardigheden. De ene kla e levert bijvoorbeeld geduchte strijders, terwijl de andere beter is in het maken van krachtige wapens en gereedschap.

Daarnaast komt Level-5 met een nieuwe animé en game van , met het mobiele kaartspel Otmé Hero, drie nieuwe Yo-Kai Watch-games en Lady Layton voor de 3DS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou