Nieuws
Xbox One

Herfstupdate voor Xbox One is nu live

En komt met veel kleine verbeteringen

Geschreven door Eline Oosterloo op
De grote herfstupdate voor Xbox One is nu live en komt met veel kleine verbeteringen en features.

Zo kunnen Xbox One-gebruikers nu hun thuispagina meer persoonlijkheid geven door favoriete games, vrienden en Xbox Live Gold toe te voegen aan de Home-pagina. Op deze manier zijn deze sneller te bereiken en geven ze meer karakter aan het scherm.

Daarnaast is ook een zogenaamde Guide toegevoegd, die spelers laten weten wanneer vrienden dezelfde game spelen. Deze Guide zorgt er tevens voor dat spelers gemakkelijker toegang hebben tot uitnodigingen van vrienden en actieve party's.

Met het verbeterde systeem kunnen gamers instellen opvallendere notificaties te ontvangen, zodat deze ook merkbaar zijn wanneer gebruikers even weglopen van hun console of als de console op inactief staat.

Tot slot versoepelt de update ook de overgang van Xbox One en Xbox One S naar Xbox One X, die uitkomt op 7 november. In dit artikel kun je lezen hoe je gemakkelijk data van Xbox One naar Xbox One X overzet. Meer details over de herfstupdate zijn hier te lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Opnames voor live action Detective Pikachu-film starten in januari 2018 Meer dan 320.000 spelers verbannen in PUBG sinds lancering
0

Reacties op: Herfstupdate voor Xbox One is nu live

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.