Fortnite-toernooi van start met 8 miljoen dollar aan prijzengeld | Gamer.nl

Fortnite-toernooi van start met 8 miljoen dollar aan prijzengeld | Gamer.nl

Dit weekend gaat het Summer Skirmish-toernooi van start voor Fortnite: Battle Royale met een prijzenpot van 8 miljoen dollar. Dit deelt Epic Games in een href="https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/fortnite-summer-skirmish">blogpost</a> op de website.

De Summer Skirmish begint dit weekend met een duo-competitie waar 250,000 dollar kan worden gewonnen. Deelnemers die aan het event meedoen bestaan uit Twitch-streamers en YouTubers, maar ook Fortnite-spelers die hun vaardigheden hebben getoond in eerdere events.

Daarnaast deelt Epic Games mee dat de samenstelling van de competitie kan veranderen van week tot week en dat fans social media van Epic in de gaten moeten houden voor de samenstelling en hoe ze zelf in aanmerking kunnen komen voor een volgend evenement.

Eerder werd bekend dat de ontwikkelaar 100 miljoen dollar aan prijzengeld beschikbaar stelt voor Forntite-competities in het 2018-2019 seizoen.

Het vijfde seizoen van Fortnite seizoen is vandaag van start gegaan en introduceert zogenaamde 'rifts', handige karts en een nieuwe woestijn-omgeving.

Fortnite skins
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou