Nieuws
Fortnite

Fortnite-kubus met zwevend eiland lijkt zich te verplaatsen

Spelers niet zeker of het bedoeld of onbedoeld is

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De kubus die aan het begin van seizoen 6 in Fortnite een stuk land uit Loot Lake trok en de lucht in stuurde lijkt te bewegen. Het is momenteel nog niet bekend wat dit betekent voor het verdere verloop van Fortnite: Battle Royale.

Spelers staan versteld van de plotse activiteiten van het zwevende eiland. Momenteel is het eiland gespot op locaties als Retail Row en Salty Springs. Echter is het voor nu nog onduidelijk of deze verplaatsingen bedoeld of onbedoeld waren.

Deze verplaatsingen lijken echter wel in verbinding te staan met de zogenoemde Corrupted Zones. Deze zones werden voor het begin van seizoen 6 veroorzaakt door de kubus (genaamd Kevin door de community) die zich vorig seizoen al over de map verplaatste.

Fortnite

Verschillende dataminers hebben in ieder geval opvallende gegevens gevonden over de kubus, waarin staat dat het in seizoen 6 zal gaan toenemen in omvang. In de 'backend data' stonden gegevens met de naam 'CubeGrowth' verborgen.

Eerder bood Epic Games zijn excuses aan voor de onbedoelde borsten-physics in Fortnite. Daarnaast werd het zesde seizoen van de game geïntroduceerd waarmee onder andere huisdieren konden worden verkregen.

Fortnite is gratis te spelen op pc, PS4, Xbox One, Switch, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Zo speel je crossplay in Fortnite: Battle Royale Meer dan 170 games verwijderd in paar weken tijd op Steam
0

Reacties op: Fortnite-kubus met zwevend eiland lijkt zich te verplaatsen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.