Bouw je eigen Far Cry 5-levels met Far Cry Arcade | Gamer.nl

Bouw je eigen Far Cry 5-levels met Far Cry Arcade | Gamer.nl

Ubisoft heeft Far Cry Arcade aangekondigd voor Far Cry 5. Hiermee kunnen spelers levels bouwen met objecten die ook te vinden zijn in games als Assassin’s Creed Black Flag, Watch Dogs 2 en Far Cry: Primal.

Deze uitbreiding van de map editor in voorgaande Far Cry games maakt nu gebruik van nieuwe technologie. Intere ant is dat voorwerpen en personages uit andere Ubisoft-games kunnen worden ingezet. Far Cry Arcade is de opvolger van de map editor in Far Cry 4 en is gratis voor iedereen die de game koopt.

Narrative director, Jean-Sebastien Decant zegt over Far Cry Arcade:"Hoe meer we vorderen, hoe meer we onze game engine onze data en de animaties proberen te stroomlijnen, des te sneller we op mogelijkheden stuiten om objecten te gebruiken die ook voorkomen in de A a in's Creed franchise en Watch dogs. Dat was super cool."

Media has no description

Met Far Cry Arcade kan iedereen eigen mi ie's maken waarin spelers worden geconfronteerd met knotsgekke situaties. Zo is het niet ongewoon om een varken te zien rond rennen met een verjaardagsmuts op.

Het spel hoeft niet specifiek te worden afgesloten om in deze map editor te komen. Er zijn specifieke arcadekasten in de open wereld van Far Cry 5 te vinden zodat de speler snel gemakkelijk de map editor en de normale game kan wi elen.

Far Cry 5 komt 27 maart naar de PS4, Xbox One en pc. Lees in onze preview wat de game allemaal bevat. Zo zegt onze redacteur Ron dat Far Cry 5 zich vasthoudt aan een sterke formule: een goede slechterik, een toffe setting en veel vrijheid om je eigen plan te trekken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou