Season zeven voor Fortnite: Battle Royale voegt sneeuw en vliegtuigen toe | Gamer.nl

Season zeven voor Fortnite: Battle Royale voegt sneeuw en vliegtuigen toe | Gamer.nl

Epic Games heeft het zevende seizoen van Fortnite gelanceerd. Met het nieuwe seizoen onthult de ontwikkelaar meerdere details over onder andere toevoegingen bij de Battle Pass en veranderingen bij de map.

In het zevende seizoen van Fortnite zijn allereerst aanpa ingen gemaakt aan de map. Zo is er nu een mysterieuze ijsberg te vinden en is er een gedeelte van de map met sneeuw bedekt. Dit gedeelte van de kaart heet nu Frosty Flights. Daarnaast kunnen spelers met behulp van kabelbanen op hooggelegen gebieden zich snel naar andere locaties verplaatsen.

In de trailer is, naast de nieuwe omgeving en cosmetische items, te zien dat er vliegtuigen zijn toegevoegd aan de game. Deze vliegtuigen kunnen meerdere mensen vervoeren, bezitten een snelheidsboost en zijn bewapend met machinegeweren.

Ook is er een nieuwe Battle Pa beschikbaar voor Fortnite-spelers. Met dezelfde prijs van 950 V-Bucks kunnen spelers de Battle Pa kopen en door middel van vele uitdagingen honderd nieuwe cosmetische items vrijspelen. Bij het aanschaffen van de Battle Pa , krijgen spelers direct toegang tot de Zenith- en Lynx-skins. Met deze nieuwe skins kunnen nieuwe stijlen worden vrijgespeeld naarmate spelers meer uitdagingen voltooien.

Daarnaast wordt een nieuw soort item geïntroduceerd, namelijk de zogenoemde Wraps. Met wraps kunnen spelers de stijl van hun outfit hetzelfde maken als die van de wapens en voertuigen. Als laatst krijgen spelers met een Battle Pa vroege toegang tot de Creative-modus die spelers voorziet van een privé-eiland en de vrijheid biedt om allerlei constructies te bouwen.

Op de officiële website meldt Epic dat dit seizoen twee weken langer gaat duren dan vorige seizoenen. Hierdoor duurt het zevende seizoen tot en met 28 februari 2019. Gedurende het seizoen worden nog meerdere updates uitgebracht waarin nieuwe items en uitdagingen worden toegevoegd.

Het zevende seizoen van Fortnite is nu gratis te spelen op pc, Xbox one, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS en Android.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou