Nieuws
ROG Fortnite Community Dag

Epic kondigt Creative-modus aan voor Fortnite

Modus vanaf morgen beschikbaar voor Battle Pass-bezitters

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Epic Games heeft een nieuwe modus aangekondigd voor Fortnite. Met de Creative-modus krijgen spelers alle vrijheid om verschillende constructies te ontwerpen en te bouwen. Dit meldt Epic op de officiële website.

Met het bouwen van deze constructies kunnen er verschillende manieren ontstaan om de game te spelen die verschillen van de normale modus. Zo kunnen met complexe voorwerpen nieuwe games worden gecreëerd, kan er geracet worden en op andere manieren gevochten worden. Bij het spelen van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden.

In het bericht benadrukt Epic dat de modus nog niet helemaal af is, maar wel vanaf het begin toegankelijk wordt voor spelers. Naarmate de tijd vordert brengt Epic meer updates uit om meer content toe te kunnen voegen en problemen op te lossen.

Spelers die in bezit zijn van de Battle Pass voor seizoen 7 kunnen vanaf 6 december de modus spelen met vrienden. De rest van de spelers krijgen vanaf 13 december toegang.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft onthult nieuwe Far Cry-game Neymar verkiest Black Ops 4 boven aanwezigheid Ballon d'Or
0

Reacties op: Epic kondigt Creative-modus aan voor Fortnite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.