Eerste patch na lancering Fallout 76 is 47GB groot | Gamer.nl

Eerste patch na lancering Fallout 76 is 47GB groot | Gamer.nl

De eerste update van Fallout 76 na lancering is 47GB groot. De update bevat onder andere veranderingen voor PvP, bug fixes en gameplay-verbeteringen. De update is nu beschikbaar voor de PlayStation 4.

De bestandsgrootte bevat in totaal 47,258GB voor de PlayStation 4. Wanneer de update is geïnstalleerd is de totale bestandsgrootte van de game 53,04GB. Met deze grootte is af te lezen dat vele bestaande bestanden worden vervangen. De grootte van de Xbox One-versie is vrijwel gelijk aan die van de PlayStation 4. De pc-versie is echter een stuk kleiner en bevat een grootte van 15GB.

De update bevat verbeteringen in elementen, zoals mi ies, vijanden en PvP-modus. Zo wordt de 'Bureau of Tourism'-mi ie zodanig verbeterd dat spelers nu de 'Prickett's Fort Token Dispenser' kunnen repareren en er niet langer doorheen kunnen lopen.

Fallout 76

Bij vijanden is er een verbetering aangebracht waardoor ze spelers niet verder dan normaal blijven volgen. Daarnaast geven 'Ghoul' en 'Scorched Officers' voortaan naar behoren stukjes code voor kernwapens wanneer ze worden verslagen door een speler.

Bij de PvP-modus doen spelers voortaan de juiste hoeveelheid schade bij andere spelers wanneer ze vanuit Pacifist-modus een Workshop van een andere speler willen bestrijden. Dit met voorwaarde dat de speler in kwestie als vijandig wordt beschouwd.

Eerder werd bekend dat Fallout 76 in zijn eerste week beduidend slechter verkocht vergeleken met zijn voorganger, Fallout 4. In het Verenigd Koninkrijk verkocht de fysieke versie van de nieuwe game 82 procent minder dan Fallout 4.

Fallout 76 is beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Eurogamer

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou