Fifa 19 Ultimate Team-kanspercentages spelers onthuld | Gamer.nl

Fifa 19 Ultimate Team-kanspercentages spelers onthuld | Gamer.nl

Uitgever EA heeft het boekje opengedaan over de kansen op een goede speler in een Fifa 19 Ultimate Team-pack. Dit maakt EA bekend via een href="https://www.easports.com/fifa/news/2018/fifa-19-pack-probabilities" rel="noopener noreferrer" target="_blank">post</a> op de officiële website.

Voor het eerst is de procentuele kans bekend voor het krijgen van specifieke spelers uit een Ultimate Team-pack. Voorheen was dit onduidelijk en moest de speler hopen op een goede voetballer zonder concrete indicatie.

Wanneer spelers voortaan een pack kopen, kunnen ze bij het selecteren van de pack de precieze kansen zien voordat de pack wordt aangeschaft.

"Wij geloven dat het delen van deze informatie spelers helpt met het bepalen waar zij hun Fifa-punten, munten en tijd in investeren om uiteindelijk hun Ultimate Team te kunnen bouwen," laat EA weten.

Fifa 19

Deze percentages zijn volgens EA bepaald getest met het openen van een groot aantal packs. Hierdoor is met zekerheid de kans op bepaalde spelers te bepalen. In de game zijn er vele categorieën aan spelers die met de tijd toegevoegd worden aan Ultimate Team. Daarom test EA opnieuw de kanspercentages van de packs bij iedere release van nieuwe spelers.

Met deze insteek heeft EA onderaan het beeld een disclaimer neergezet met een datum en tijd om aan te geven vanaf wanneer de kansen up-to-date zijn.

Fifa 19

In de afbeelding hierboven worden de kansen getoond voor een gouden pakket ter waarde van 7500 munten of 150 Fifa-punten. Daarin is te zien dat er 100% kans is dat er een gouden speler met een rating van 75 of hoger in de pack zit. Voor een gouden speler van 82 of hoger is die kans 20% en voor 84 en hoger 4,5%. Als het gaat om speciale tijdelijke spelers, zoals Ones to Watch, dan kan de kans zelfs lager dan 1% zijn.

EA maakt op de website duidelijk dat deze kansen per individuele pack gelden en dus niet cumulatief zijn. Eerder bracht EA een zogenoemde Pitch Notes-post uit waar het bedrijf duidelijkheid schepte over de invloed van chemistry-kaarten op spelers en teams.

Fifa 19 verschijnt op 28 september voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou