Details over Chinees Nieuwjaar in Overwatch bekend | Gamer.nl

Details over Chinees Nieuwjaar in Overwatch bekend | Gamer.nl

Jeff Kaplan heeft meer details bekendgemaakt over het Chinees Nieuwjaar-evenement in Overwatch.

Capture the Flag keert dit jaar terug, maar deze keer met een geheel nieuwe map in Thailand. Aan de ene kant zijn er overal traditionele tempels te vinden terwijl de andere kant van de map juist modern is.

Aanpa ingen

Ook zijn er wat aanpa ingen gemaakt om de modus iets actiever te maken en gelijkspel te vermijden. In het geval van een gelijke score wanneer de tijd voorbij is begint Sudden Death en worden de vlaggen van beide teams dichterbij het midden gezet. Daarbij komt dat vlaggen nu automatisch opgepakt worden, maar vaardigheden die iemand onkwetsbaar maken of iets doen met beweging zorgen ervoor dat spelers de vlag laten vallen. Op deze manier hoopt het ontwikkelingsteam de modus agre iever te maken. Volgens Jeff Kaplan was er voorheen bijna nooit behoefte aan Sudden Death.

Nieuwe skins

Bovendien vertelt Kaplan dat er in ieder geval nieuwe skins komen voor Mercy en Genji. Bovendien zal het evenement vier weken duren om spelers die bijvoorbeeld op reis zijn om het nieuwjaar te vieren ook de kans krijgen om te spelen.

2017 was het jaar van de haan in de Chinese kalender. Overwatch gebruikte dit ook als thema voor de gebieden en cosmetische voorwerpen. Dit jaar staat in het teken van hond.

Eerder deze week kwam naar buiten dat de esports-competitie voor Overwatch binnenkort wellicht de eerste vrouwelijke speler gaat verwelkomen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou