Nieuws
Overwatch Chinees Nieuwjaar

Details over Chinees Nieuwjaar in Overwatch bekend

Capture the Flag komt terug

Geschreven door Arran Winmai op
Jeff Kaplan heeft meer details bekendgemaakt over het Chinees Nieuwjaar-evenement in Overwatch.

Capture the Flag keert dit jaar terug, maar deze keer met een geheel nieuwe map in Thailand. Aan de ene kant zijn er overal traditionele tempels te vinden terwijl de andere kant van de map juist modern is.

Aanpassingen

Ook zijn er wat aanpassingen gemaakt om de modus iets actiever te maken en gelijkspel te vermijden. In het geval van een gelijke score wanneer de tijd voorbij is begint Sudden Death en worden de vlaggen van beide teams dichterbij het midden gezet. Daarbij komt dat vlaggen nu automatisch opgepakt worden, maar vaardigheden die iemand onkwetsbaar maken of iets doen met beweging zorgen ervoor dat spelers de vlag laten vallen. Op deze manier hoopt het ontwikkelingsteam de modus agressiever te maken. Volgens Jeff Kaplan was er voorheen bijna nooit behoefte aan Sudden Death.

Nieuwe skins

Bovendien vertelt Kaplan dat er in ieder geval nieuwe skins komen voor Mercy en Genji. Bovendien zal het evenement vier weken duren om spelers die bijvoorbeeld op reis zijn om het nieuwjaar te vieren ook de kans krijgen om te spelen.

2017 was het jaar van de haan in de Chinese kalender. Overwatch gebruikte dit ook als thema voor de gebieden en cosmetische voorwerpen. Dit jaar staat in het teken van hond.

Eerder deze week kwam naar buiten dat de esports-competitie voor Overwatch binnenkort wellicht de eerste vrouwelijke speler gaat verwelkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Game Mania opent zaterdag nieuwe Concept Store in Amsterdam Update: De 10 beste games voor Nintendo Switch
0

Reacties op: Details over Chinees Nieuwjaar in Overwatch bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.