Nieuws
lucht barst fortnite

Fortnite-fans geven The Flash de schuld voor barst in de lucht

En nog een wedstrijd door Epic Games

Geschreven door Arran Winmai op
Na de raketlancering van een paar dagen geleden blijft de barst die te zien is in de lucht groeien. Daarbij organiseert Epic Games een wedstrijd waarbij fans video's moeten insturen.

Reddit-gebruikers hebben de groei van de barst opgemerkt en voornamelijk de aftakking rechts bovenin de scheur schijnt zich snel uit te breiden.

Fans denken nu dat deze scheur een verwijzing is naar een aankomende cross-over met The Flash. Na de lancering van de raket tijdens het event ging de raket rechtstreeks richting Tilted Towers. Op het laatste moment was er een flits en verdween de raket. Een paar flitsen later ontstond er opeens een barst in de lucht.

Op Twitter wordt gezegd dat deze opeenvolging van verschijningen erg lijkt op de manier waarop Barry Allen door de tijd reist in de televisieserie The Flash. Nu is het volgens fans mogelijk dat een superheld te hulp schoot om een ramp te voorkomen. Dit is niet de eerste keer dat Epic Games een cross-over organiseert. Een paar maanden geleden konden spelers namelijk de Infinity Gauntlet vinden om zich vervolgens te transformeren in Thanos uit de Marvel-film Avengers: Infinity War.

Maak Fortnite-machinima

Net zoals in de boogiedown challange'' nodigt Epic Games zijn fans in een blogpost uit voor een wedstrijd om een machinima te maken. Een machinima is een (korte) film of serie gemaakt met gameplaybeelden, al dan niet met behulp van een Replay-systeem. Een bekend voorbeeld hiervan is de bekende Halo-serie Red vs Blue, die het in 2007 voor gezien hield.

"Elke held heeft een verhaal nodig," schrijft Epic Games, "en wij nodigen jullie uit om dat te laten zien. Test jouw vaardigheden om een film te maken en schrijf en regisseer de ultieme seizoen 4 superhelden-blockbuster." Fans kunnen het Fortnite Replay-systeem gebruiken om van gameplaybeelden een film te maken met hun eigen personages in de hoofdrol.

De film die wint wordt in-game afgespeeld op het bioscoopscherm in de Fortnite-plaats 'Risky Reels'. Bovendien worden er posters verspreid in de map van Fortnite: Battle Royale en ontvangt de winnaar 25.000 V-Bucks. De andere vijf finalisten krijgen 10.000 V-Bucks.

Deelname is mogelijk tot en met donderdag 05:59 in de ochtend (Nederlandse tijd). Inzendingen dienen opgestuurd te worden naar contestsubmissions@epicgames.com. Inzendingen moeten gemaakt zijn met gameplaybeelden van de speler zelf en de audio moet royalty-free zijn. Als voorbeeld voor bruikbare muziek deelt Epic Games een link.

Fortnite

Dit artikel delen:

Lees meer

Squirtle Squad komt je halen in Pokémon Go Community Day Call of Duty: WW2 kondigt Liberation Day-event aan
4

Reacties op: Fortnite-fans geven The Flash de schuld voor barst in de lucht

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  psnplayer2.0

  • 3 juli 2018 17:48
  Over een paar jaar gaan ze nog een echte fortnite film uitbrengen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheDeeGee

  • 3 juli 2018 18:53
  @psnplayer2.0

  En over een maand gaat Bluehole Epic weer voor de rechter slepen :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  HunterSeeker

  • 4 juli 2018 08:37
  Ik vind het erg goed dat ze updates grafisch in beeld brengen. Jammer dat ik het hele stijltje en vibe niks vind, anders zou ik het misschien wel willen spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Paxopoxo

  • 4 juli 2018 09:36
  Je kan zeggen over Fortnite wat je wilt, maar updates invoeren doen ze goed. Elk seizoen weten ze weer hype te creëren bij hun playerbase.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.