Epic gaat samenwerking met Marvel aan voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Epic gaat samenwerking met Marvel aan voor Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Update: De servers voor Fortnite: Battle Royale zijn inmiddels weer online. Lees href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/speciale-avengers-modus-voor-fortnite-battle-royale-is-live/">hier </a>alles over de nieuwe Avengers-modus en de 4.1-update.

Origineel bericht: Epic heeft via Twitter aangekondigd een samenwerking aan te gaan met Marvel Studios voor Fortnite: Battle Royale.

In de tweet staat vermeld dat een tijdelijke 'mashup' van start gaat tu en Fortnite: Battle Royale en Avengers: Infinity War. Op de afbeelding staat Thanos uit het Marvel-filmuniversum naast een skin van een superheld uit Fortnite. Het evenement gaat morgen van start.

Volgens Entertainment Weekly start een speciale modus in Fortnite: Battle Royale op dinsdag 9 mei. Deze 'Infinity Gauntlet Limited Time Mashup'-modus laat spelers tijdens een potje op zoek gaan naar de 'gauntlet' van Thanos met de zes Infinity Stones. De speler die dit item in zijn of haar bezit krijgt, verandert in Thanos zelf, "inclusief alle krachten die daarbij komen kijken".

Joe Ru o, een van de Ru o-broers die meerdere Marvel-films hebben geregi eerd, zegt tegenover Entertainment Weekly dat ze tu en het monteren van Infinity War door potjes Fortnite speelden in de pauzes. Om deze reden nam Joe Ru o contact op met Donald Mustard van Epic Games, die aangeeft dat de samenwerking "super authentiek" moest aanvoelen voor zowel fans van Fortnite als van de Marvel-films.

Het tijdelijke Marvel-evenement voor Fortnite: Battle Royale is vanaf morgen gratis beschikbaar voor PS4, Xbox One, pc, Mac en iOS.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou