Crackdown 3-ontwikkelaar: 'game voldoet niet aan verwachtingen' | Gamer.nl

Crackdown 3-ontwikkelaar: 'game voldoet niet aan verwachtingen' | Gamer.nl

Paul Porter, managing director bij Sumo Digital, heeft zich in een interview met href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-08-01-crackdown-and-confidentiality-sumo-digitals-approach-to-aaa-development">Gamesindustry </a>uitgelaten over het uitstel van Crackdown 3.

Volgens Porter is stilte over het algemeen geen slechte zaak, omdat de studio al vier jaar consistent aan de game werkt. De afgelopen tijd is er weinig nieuws is verschenen omdat "de game de tijd krijgt om te voldoen aan de verwachtingen van de franchise."

Een van de redenen dat het project is uitgesteld is de negatieve ontvangst van Crackdown 2. Porter zegt dat zijn eigen ervaring vergelijkbaar is met die van anderen en dat hij "verdrietig" was na het spelen van de game. Hij verzekert dat Sumo Digital met Crackdown 3 een andere route kiest en dat de studio tot aan februari 2019 alle tijd heeftom de game af te maken.

De laatste keer dat Crackdown 3 van zich liet zien was Gamescom 2017. Michel concludeerde destijds in zijn preview dat de game nog niet overtuigt.

Crackdown 3 verschijnt in februari 2019 voor Xbox One en Windows 10.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou