Nieuws

Battlefield 1-map Prise de Tahure nu speelbaar voor iedereen

Een week lang gratis Premium-content uit te proberen

Geschreven door Bob van der Laan op
De Battlefield 1-map Prise de Tahure is vanaf vandaag speelbaar voor alle spelers.

DICE, de ontwikkelaar van Battlefield 1, begint het nieuwe jaar met een development-update over een nieuwe content die deze maand naar het spel moet komen. Om te beginnen is de Prise de Tahure-map beschikbaar voor alle Battlefield 1-spelers. Voorheen was deze map alleen speelbaar voor They Shall Not Pass- en Premium-bezitters. Prise de Tahure is een nachtmap die zich afspeelt na het Nivelle-offensief en kwam vorig jaar juli uit.

Verder biedt DICE spelers zonder Premium de kans om tot en met 22 januari verschillende content uit The Turning Tides-, In The Name of The Tsar -en They Shall Not Pass-uitbreidingen uit te proberen. Na de trial hebben spelers de keuze of ze de content aanschaffen of verder te gaan zonder dit te doen.

Voor Premium Pass-houders heeft DICE ook wat bijzonders in huis. Zij kunnen met Turning Tides gebruikmaken van de Zeebrugge -en Heligoland Bight-maps en de C-Class Airship en British Empire Royal Marines. Verder komen later deze maand de twee laatste maps van de The Turning Tides uit.

Battlefield 1 kwam 21 oktober 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Destijds gaf onze redacteur Ron het spel een dikke 9.

Dit artikel delen:

Lees meer

Stardew Valley multiplayer komt eraan Q.U.B.E. 2 krijgt eerste gameplaytrailer en verschijnt dit kwartaal
3

Reacties op: Battlefield 1-map Prise de Tahure nu speelbaar voor iedereen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChief

  • 16 januari 2018 15:35
  Niets dat DICE eruit gooit kan me nog terugbrengen in deze game. Gewoon dood laten bloeden en hopen dat de volgende Battlefield minder crappy is qua gameplay.

  Imo BF1 = form over substance. Hopelijk wordt BF WW2 beter, met name als het gaat om de infanteriecombat.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • nicster

  • 16 januari 2018 20:07
  @TheChief jou verlies, ik vind het zelf de meest vermakelijke battlefield ooit. Heb er dan ook aardig wat uren in zitten :) en ja, ik speel al mee vanaf 1942.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Inflatable

  • 16 januari 2018 22:47
  Alle maps en gamemodes moeten altijd beschikbaar zijn voor iedereen die de game gekocht heeft voor 60-80 euro.. Hopelijk is dit de laatste Battlefield game waar je dat extra geld kost.

  Gelukkig koopt maar zo'n 25% van alle gamers die de game kopen ook de DLC.. Dit zijn cijfers door EA zelf bekend gemaakt aan investeerders en als reden waarom ze met Star Wars Battlefront 2 op een andere manier extra inkomsten probeerde te genereren.. Wat op de manier waarop ze het probeerde (de progressie nog oneerlijker en langer maken en uitbuiten) gelukkig ook mislukt is..

  Probeer het eens met een eerlijke of helemaal geen progressie en alleen cosmetische zaken verkopen als je toch perse wat extra geld aan je game wil verdienen.. Beetje zoals Blizzard het met Overwatch doet..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.