Win Toki Tori 2 voor de Wii U | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.


Toki Tori 2 verschijnt op 4 april voor de Wii U, als downloadgame op de eShop. In het tweede deel heeft het gelijknamige kuiken niet langer items tot zijn beschikking. In plaats daarvan kunnen spelers uit de voeten met twee speciale vaardigheden om puzzels op te lo en. Zo kan Toki Tori via een fluitje andere beesten naar zich toe lokken en ze via Stomp juist wegjagen.

Om kans te maken op een code, hoef je slechts twee dingen te doen. Je moet natuurlijk sowieso een Wii U hebben en een beetje in de Paa temming zijn is ook wel handig.

Maak daarom een foto waarin je aantoont over beide te beschikken. De precieze invulling laten we aan jullie over. Upload de foto vervolgens en stuur de link naar ons via onderstaand tekstvak. De foto moet je wel even zelf uploaden, bijvoorbeeld via imgur.com. Succes en nog een vrolijk Pasen!

Let op: kom je uit Belgie of bekijk je deze prijsvraag op een iPhone of iPad en wil je meedoen, stuur dan de link naar het plaatje naar prijsvraag@gamer.nl met als onderwerp 'Toki Tori 2 Prijsvraag'. Kijk hier voor de spelvoorwaarden. De winnaars worden 3 april bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou