Xbox Series X vanavond beschikbaar via Microsoft Store

Xbox Series X vanavond beschikbaar via Microsoft Store

De Xbox Series X-console is vanavond om 18.00 uur verkrijgbaar, zo laat de Microsoft Store weten in een e-mail.

In de verpakking zitten naast de console ook een draadloze Xbox-controller en een Ultra High Speed HDMI-kabel. 'Maar schiet op,' meldt Microsoft in zijn mail. 'De beschikbaarheid is beperkt.' De console is vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd beschikbaar in de Microsoft Store met deze link.

De Xbox Series X is een van Microsofts volgende generatie Xbox-consoles en verscheen op 10 november voor een adviesprijs van 499 euro. Hoewel Microsoft de console zoals gebruikelijk op grote schaal produceert, is de Series X bij lancering vanwege de pandemie beperkt verkrijgbaar. In dit handige overzicht kun je zien bij welke winkels de console op voorraad is. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik zit er klaar voor

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Dat apparaat gaat als het zo door gaat nooit in de winkels liggen, dan is het tegen die tijd alweer tijd voor de midgen refresh

0

@Improv zolang de voorraad een drama blijft en die dingen als zoete broodjes blijven verkopen, zal er geen refresh komen. Daarnaast was de vorige generatie al hopeloos verouderd tegen de tijd dat ze uitkwamen, dus was er ook echt vraag naar een refresh. Dat valt nu nog wel mee.

0

Aanbevolen voor jou