Pokémon-lied van Katy Perry nu beschikbaar

Pokémon-lied van Katy Perry nu beschikbaar

Katy Perry heeft een speciaal Pokémon-lied uitgebracht om te vieren dat de franchise 25 jaar bestaat.

Het nummer heet Electric en gaat over de evolutie die zowel mens als pokémon doormaakt. In de videoclip zijn we flashbacks uit het leven van mevrouw Perry terwijl ze speelt met Pikachu en Pichu.

Perry liet in januari weten onderdeel te zijn van P25 Music, een album met Pokémon-gerelateerde muziek dat dit najaar verschijnt. Andere artiesten die deelnemen zijn J Balvin en Post Malone, die een virtueel concert te ere van de verjaardag gaf.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima pop nummer, maar hadden ze met al dat budget niet die pokemon wat meer gegrond in de wereld kunnen laten voelen, ziet er nogal goedkoop uit, zelfs who framed roger rabbit deed dit beter en die film is uit 1988.

0
test

Mmm niet mijn stijl dus ik kan en zal niet oordelen over de kwaliteit. Denk dat het op zich wel Nice in elkaar steekt voor wat liefhebbers leuk vinden. Maar de animaties vind ik persoonlijk jammer. Vind de Pokemon eruit zien alsof het hard plastic beelden zijn. Dat is niet meteen een issue maar wel jammer datzelfde niet wat levendigere uitstraling kozen met een vacht. Verder wel leuk dat ze op deze manier op een unieke manier een album laten uitkomen wat 25jaar Pokemon viert met de hulp van allerlei artiesten.

0

Aanbevolen voor jou