Win kaartjes voor het Spellenspektakel in de Jaarbeurs en een pakket met bordspellen

Win kaartjes voor het Spellenspektakel in de Jaarbeurs en een pakket met bordspellen

Spellenspektakel 2019 gaat dit weekend van start en om dat te vieren geven wij kaartjes voor dit evenement en een prettig bordspellenpakket weg. Wil je weten hoe je deze mooie prijs kan winnen, lees dan verder.

Twee kaartjes voor het Spellenspektakel in de Jaarbeurs Utrecht en de bordspellen Menavara, de Schatzoekers van Kuala-archipel en Clever kunnen allemaal van jou zijn; het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Welk bordspel neem je mee naar een onbewoond eiland?

Stuur jouw antwoord en adresgegevens naar redactie@gamer.nl met in het onderwerp "Spellenspektakel prijsvraag" en wie weet heb jij straks dit pakket op je deurmat liggen en de kaartjes in je mailbox! Bonuspunten als je een mooie naam voor het onbewoonde eiland kan bedenken. Je kan tot en met morgen meedoen.

Het Spellenspektakel vindt 9 en 10 november plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hier kan je samen met je vrienden/familie plaats nemen aan honderden speeltafels om gezellig een spelletje te spelen. Daarnaast worden de nieuwste bordspellen tijdens dit evenement onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mee naar een onbewoond eiland? Dan heb je dus een bordspel zonder tegenstanders? Daar is helemaal niets aan, met geeneen bordspel :)

0

Patience. Maar is geen bordspel natuurlijk.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou