Luigi's Mansion 3: leuke spin-off of briljante Nintendo-parel? - Gameplay Update

Luigi's Mansion 3: leuke spin-off of briljante Nintendo-parel? - Gameplay Update

Luigi hoeft niet altijd in de schaduw te staan van zijn broer, want later dit jaar verschijnt Luigi's Mansion 3 voor de Nintendo Switch, dat een uitstekend vervolg lijkt te worden. Wij mochten de game al meerdere keren uitproberen!

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Interessant is dat elke verdieping in het teken staat van een uniek thema en Nintendo het zo gek kan maken als ze willen met de verschillende verdiepingen. Tot nu toe hebben we alleen nog een middeleeuws thema gezien, maar we zijn al enthousiast over het idee dat er meer dan genoeg variatie is.

Niet alleen de levels zijn aangepast in Luigi’s Mansion 3, want een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game. Zo kunnen spoken nu op extreem bevredigende wijze tegen de grond gesmeten worden, terwijl je ze opzuigt met je Poltergust G-00. Ook kan je met deze geüpgradede stofzuiger een ontstopper afschieten en deze vervolgens opzuigen, om bijvoorbeeld schilden van vijanden weg te trekken of om de omgeving te manipuleren.

Benieuwd naar onze eerste ervaringen met Luigi's Mansion 3? Bekijk dan de Gameplay Update hieronder. Lees ook onze E3-preview van Luigi's Mansion 3, waarin Lucas beschrijft hoe het spel angstaanjagend veel plezier biedt in multiplayer.

Watch on YouTube

Luigi’s Mansion 3 verschijnt later dit jaar Nintendo Switch.

Kijk ook vorige Gameplay Updates:

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou