E3-keer-per-dag: Win Diablo 3 met Reaper of Souls (PC) | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De winnaar van de Mad Catz R.A.T.7. muis uit de vorige prijsvraag is: Paul Vlaming. Gefeliciteerd!
Het antwoord was B: Mr. Caffeïne

Maak nu kans op een Diablo 3 met de uitbreiding Reaper of Souls voor PC en een paar exclusieve Gamer.nl slippers!

Deze keer niet één maar twee keer kans op een prijs. We geven namelijk twee keer de game Diablo 3 met de expansion Reaper of Souls voor de PC weg!

Om kans te maken hoef je alleen maar het juiste antwoord te geven. Herken jij deze opvallende gebeurteni en of feitjes uit de E3-geschiedenis? Kopieer het juist antwoord in het antwoordveld en doe mee!

Geef antwoord op de volgende vraag:
Op de E3 in 2010 werd de Xbox 360 S(lim) onthuld. De nieuwe uitvoering stond lange tijd op het podium maar was aan zicht onttrokken. Hoe was deze kleinere Xbox 360 'verstopt'?

A. Onder een kleedje met bloemenmotief
B. In een hoge hoed
C. Onder een lege behuizing van het originele model

Meedoen vanuit België of via de app? Stuur dan een e-mail om mee te doen. Vergeet niet je volledige adresgegevens te vermelden!

Vergeet ook niet om door te klikken naar de E3-keer-per-dag op InsideGamer.nl, daar maak je nu namelijk kans op een SteelSeries Apex keyboard.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou