Avengers-presentatie toont Hawkeye en next-gen upgrades

Avengers-presentatie toont Hawkeye en next-gen upgrades

Op 16 februari vindt een nieuwe Marvel's Avengers-presentatie plaats. Onder andere het personage Hawkeye en de next-gen-versies worden uit de doeken gedaan.

Dat laat Square Enix weten op Twitter. De presentatie gaat dieper in op het personage Hawkeye en de bijbehorende campagne, Future Imperfect. Daarmee krijgt de campagne van Kate Bishop, het eerste dlc-personage, een vervolg.

Verder worden de PlayStation 5- en Xbox Series X- en S-versies van de game getoond. In oktober werden de versies uitgesteld naar 2021 om de game te voorzien van een 'next-gen-ervaring'. Mogelijk onthult Square Enix tijdens de presentatie een nieuwe releasedatum.

Recent gaf Square Enix aan niet tevreden te zijn met de verkoopcijfers van de game. Dat hoopt de uitgever recht te zetten 'door veel nieuwe content' uit te brengen. Ook wees het erop dat Spider-Man in 2021 exclusief naar de PlayStation 5 komt.

Een tijd waarop de presentatie wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Perfecte game voor Gamepass.

0
test

@Ocat ja mee eens en psnow stadia Luna en gforce now

0
test

Typisch gevalletje van: "A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." Best wel leuk die next-gen versies, maar als de core-gameplay ruk is, heb je weinig aan die opgepoetste graphics.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik durf er geld op te zetten dat dit een Anthem verhaal wordt. Ze brengen een paar updates uit, daarna blijft het muisstil voor ongeveer een jaar, en dan wordt er bericht dat de ontwikkeling van andere updates en bugfixes is stilgezet. Niet dat dat veel uitmaakt, want tegen die tijd is de playerbase allang weg.

0

Aanbevolen voor jou