Tunic is om verliefd op te worden - Ron en Erik Podcast 377

Tunic is om verliefd op te worden - Ron en Erik Podcast 377

Tunic verovert harten met mysterieuze puzzels en een old-school designfilosofie. Verder: Hogwarts Legacy en Final Fantasy Origin.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Wat is de meest willekeurige game en op welke plek hoort deze in de Gamejournalistieke Top Oneindig? Ron heeft een oplossing gevonden op Patreon!

Onderwerpen:

00:00 - Tunic
32:03 - Final Fantasy Origin
43:31 - Hogwarts Legacy
54:11 - Wat hebben we gespeeld?

Ron en Erik · Ron en Erik Podcast

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey Erik en Ron! Geweldigde podcast, luister elke maandag en wacht er met smart op! Heb wel een kritiek puntje op deze aflevering, namelijk teveel spoilers. Jullie zeggen dan "zet maar even geluid uit" bij wat spoilers van tunic.... Maar hoe moet ik nou weten wanneer het voorbij is en zo? Vervolgens bij strangers of paradise, willen jullie letterlijk het einde spoilen, en zegt Erik 'als je het niet wilt weten moet je maar ff de podcast uitzetten." Ja... Ik ben zelf begonnen aan de game gisteren en heb alle spoilers vermeden over de game. Ik weet dat het verhaal niet super boeiend is maar juist als je het niet weet kun je nog verrast worden haha. Dit haalde wel heel erg de plezier uit de podcast voor mij in ieder geval. Heb inderdaad de podcast maar uitgezet en vond dat erg jammer. Kijk uit naar de volgende weer want voor de rest zijn jullie top! :D

0
test

@Markus88 Thanks! We proberen er altijd rekening mee te houden maar soms is het gewoon nodig, zoals je misschien begrijpt. Beetje moeilijk om het op een 'goede' manier te doen denk ik. Maar fair point!

0
test

@Aldodilly Uiteraad, Ron! Begrijpelijk. Dit was ook pas voor het eerst na 377 afleveringen dat ik een kritiek puntje had, dus keep up the good work!

0

Aanbevolen voor jou