Starfield hoeft niet revolutionair te zijn - Ron en Erik Podcast 460

Starfield hoeft niet revolutionair te zijn - Ron en Erik Podcast 460

Starfield krijgt zowel lovende recensies als stevige kritiek. Ligt dit aan de kwaliteit van de game of eerder aan de hoge verwachtingen? Verder: de nieuwe Switch en het afscheid van Charles Martinet.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Watch on YouTube

Ron en Erik Podcast 460: Starfield hoeft niet revolutionair te zijn

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke podcast, geniet ook echt van starfield en dit is ool eerste keer voor mij dat ik de main quest niet volg en maar van side quest naar side quest kom en dat al 30 uur plus.

0
test

Leuk dat veel mensen zich er mee amuseren. Ik skip 'm, te weinig tijd. Tegenwoordig ben ik erg kieskeurig in mijn games en ik wil liever nieuwe dingen ervaren (of soms net nostalgische games voor een zoveelste keer opnieuw spelen). Het spel zelf zegt me niet veel, wordt gemixt onthaald en ik zie dagelijks op kanalen zoals YouTube de talloze bugs en filmpjes passeren. Als je met een gestaafde mening je gedachte mag zeggen over deze game, dan is het zeker geen gepolijste ervaring. Ik geef eerlijk toe dat ik Starfield nog niet gespeeld heb. Nogmaals, leuk dat anderen zich er mee amuseren en dat is alleen maar goed. Langs de andere kant, jammer van Bethesda. De reputatie van deze studio gaat er alleszins niet op verbeteren.

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 16 september 2023 - 13:33]

0

Aanbevolen voor jou