Palword is meer dan Pokémon met guns - Ron en Erik Podcast

Palword is meer dan Pokémon met guns - Ron en Erik Podcast

Palworld piekt in spelersaantallen, maar lijkt het te veel op Pokémon? Verder: Xbox Developer Direct met Indiana Jones, Avowed en Hellblade 2.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Watch on YouTube

Ron en Erik Podcast 480: Palword is meer dan Pokémon met guns

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey Ron, jij zegt dat je het niet snapt dat mensen kritiek hebben als een game digital only gaat. Maar heb je er wel is over nagedacht dat niet iedereen zomaar een code voor een game kan krijgen en niet zo veel geld heb als jij dat je zomaar ff 1300€ kan uitgeven in de E-shop? Hahah :P Ik heb persoonlijk ook liever mijn games digitaal, maar day 1 koop ik ze gewoon fysiek om ze vervolgens te kunnen verkopen op marktplaats zodat ik er uiteindelijk maar 10€ voor heb betaald of zo. Ik koop ze dan later digitaal voor 10-15€ zodat ik ze in mijn collectie heb, maar games tegenwoordig kosten digitaal 70-80€ (!!!). Voorbeeld is Final fantasy 7 Rebirth; 80 euries in de ps shop, maar 55€ als ik de game fysiek koop. Scheelt toch wel als je niet al te rijk bent ;-)

[Reactie gewijzigd door Markus88 op 23 januari 2024 - 15:24]

0
test

Nee, ik snap dat wel hoor! Dat zei ik er ook bij volgens mij. Ik zei alleen óók dat het alleen maar vaker gaat gebeuren. Ik snap helemaal dat dit niet lekker kan zijn voor je portemonnee tho. Het liefst heeft iedereen gewoon de keuze, maar ik denk dus wel dat die keuze gaat verdwijnen.

[Reactie gewijzigd door Aldodilly op 25 januari 2024 - 13:53]

1
test

Ja, we gaan wel richting een toekomst zonder fysieke games, helaas.. Ben benieuwd wat de toekomst bied, haha!. Keep up the good work, Ron 💪🏻

0

Aanbevolen voor jou