Lies of P doet prima dienst als Bloodborne Remastered - Ron en Erik Podcast 461

Lies of P doet prima dienst als Bloodborne Remastered - Ron en Erik Podcast 461

Lies of P steekt boven de middenmoot van Soulslikes uit en komt zelfs in de buurt van een hypothetische remaster van Bloodborne. Verder: Princess Peach Showtime en Spider-Man 2.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Watch on YouTube

Ron en Erik Podcast 461: Lies of P doet prima dienst als Bloodborne Remastered

Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet wat level design betreft

0
test

Wat bedoel je hiermee?

0
test

Dat het level design niet op het niveau zit van BloodBorne of Dark Souls. De levels zijn erg lineair met af en toe een zijgangetje en het is totaal niet interconected zoals bij Bloodborne of Dark Souls games wel het geval is, ook mist de game het mysterieuze gevoel wat de From Software games zo speciaal maakt. Het is een goede game maar niet bijster origineel. Je kunt beter een Dark Souls spelen of BloodBorne. De game is overigens wel makkelijker dus als bovenstaande games te lastig voor je waren dan is Life of P maybe wel een goede keuze.

0
test

Ik frustreer me vaak aan de moeilijkheid van de Souls games, dus voor mij wordt deze game waarschijnlijk wat leuker. Het zijn vooral de omgevingen en de outfits die me aanspreken in dit spel. Ik ken de studio niet die achter deze game zit, maar de reviews zijn in elk geval lovend. Ben benieuwd!

1
test

het is ook een relatief onbekende studio en het is daarom ook zeker knap dat zij zon goede game hebben weten neer te zetten

0

"De moeilijkheid van souls games" is echt een fabeltje. Dan speel je gewoon verkeerd. De games zijn helemaal niet moeilijk, sterker nog je kan vrij gemakkelijk jezelf behoorlijk overpowered maken als je dat wil. Veel mensen willen t alleen spelen zoals iedere andere game, en zo werkt het gewoonweg niet. Je moet tijd steken in het leren van de patronen van vijanden en nadenken over de build van je character. Als je gewoon lekker wilt spelen en vijanden wil slachten dan is dit daar gewoon niet de game voor. Ik bedoel dit niet als het standaard elitaire souls speler verhaal he. IEDEREEN kan dit. Maar je moet er je mindset voor aanpassen en er de tijd en moeite in stoppen.

0

Aanbevolen voor jou