Summer Game Fest was niet zoveel aan - Ron en Erik Podcast 443

Summer Game Fest was niet zoveel aan - Ron en Erik Podcast 443

Wel een paar leuke games

Ron en Erik blikken terug op de Summer Game Fest-presentatie van Geoff Keighley, die maar liefst twee uur duurde. Dat was 1,5 uur langer dan we eigenlijk aankonden, daarom proppen wij het in een halfuurtje.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Deezer, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of mail Erik.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mannen, moet zeggen dat ik teleurgesteld was in jullie commentaar. Veel " ja, sla maar over is niks aan, lekker boeiend" maar dat vond ik echt onzin?. Veel leuke games die wel wat aandacht verdiende die gewoon werden overgeslagen. Ik keek dan ook erg uit naar jullie analyse van Warhammer 40k space marine 2 (is een game waar ik erg naar uit kijk hehe) maar was toch echt teleurgesteld toen het weer een " ja lekker boeiend, next" was. Het liet gameplay zien en het was een vette trailer dacht ik, maar die wordt overgeslagen, maar dan wel zeggen dat de nieuwe Yakuza game er zeer leuk uit zag, terwijl dat alleen cgi was op een strand was zonder gameplay (ik vond ' em ook leuk maar het contrast was hier wel erg groot haha!). Luister altijd met veel plezier naar de podcast maar dit was te kort en simpel door de bocht vond ik persoonlijk. Verder, keep up the good work of course. Als je een 10/10 scoort van de 442/443 podcasts mag dat ook wel gezegd worden, haha!!

0
test

Was in de war, dit was "Like a dragon Gaiden" en niet diegene op het straat. Rest van mijn bericht houdt ik zo, maar dit was een foutje aan mijn kant, excuus! (Tijd voor een EDIT-knop... Duurt lang!)

0

Aanbevolen voor jou