Waarom spelen we moeilijke games? (Met Simon Zijlemans) - Bonuslevel

Waarom spelen we moeilijke games? (Met Simon Zijlemans) - Bonuslevel

Als Sekiro en Celeste

Simon is terug om te praten over moeilijke games! Waarom spelen we ze, en wat zijn de moeilijkste games die we hebben gespeeld? Ook geeft hij samen met Cody en Jacco tips voor hoe je aan iets uitdagendere games kan beginnen.

Heb je zelf een tip? Kom bij onze Discord! Via ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze link⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games, deals, nieuws en meer.

Wil je zelf ook een vraag insturen of heb je iets leuks om te melden? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com (of bonuslevelkast@gmail.com of bonuslevelqast@gmail.com) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat als ik het nou eens verwoord als... uitdagende games. Dan zou het ineens niet meer zo'n vreemd verschijnsel moeten zijn.

1
test

Elden Ring is zo mooi en ik zou er zo graag tijd voor vrij willen maken, maar de moeilijkheidsgraad maakt dat ik toch steeds een andere game kies uit mijn backlog. Hollow Knight is ook waanzinnig mooi (en moeilijk) en heeft ook een aantal epische bazen waar ik op de een of andere manier niet langs ben gekomen. Zucht, ik denk ook wel eens, dat mijn reflexen gewoon slechter worden naarmate ik ouder wordt (49 inmiddels) en dat ik dat soort games misschien wel niet meer moet oppakken.

0

Aanbevolen voor jou