Is de nieuwe Zelda-amiibo een twijfelachtige vorm van betaalde dlc? - Bonuslevel #46

Is de nieuwe Zelda-amiibo een twijfelachtige vorm van betaalde dlc? - Bonuslevel #46

Bonuslevel aflevering 46 staat klaar om in je oren gepompt te worden! Deze week kletsen Lucas, Jacco en Cody je natuurlijk weer bij in de nieuwste podcast.

In de aflevering bespreken we onder een mysterieuze verschijning van Samus/Saamoes/Semmes in een Fortnite-comic, het gebrek aan Hollow Knight op de E3, de terugkeer van TimeSplitters, nieuwe SNES- en NES-games voor Switch Online en meer! Verder komt de nieuwe Zelda-amiibo voor Skyward Sword HD uitgebreid aan bod en is dit ook de aanleiding voor het bonusonderwerp over microtransacties en dlc. Verder hebben we weer wat plezante mails en uitstekende Discord-antwoorden.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast *apenstaartje* gmail *punt* com en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen mp3 dit keer? Voel me echt een zeikerd maar de vorige keren zat er wel een mp3 linkje in! 😅

0
test

@Markus88 Oeps, vergeten! Je kan de mp3 trouwens altijd zelf terugvinden in de RSS-feed: https://anchor.fm/s/2a8e8be8/podcast/rss

0
test

ik koop de amiibo wel als kaartje op aliexpress

0

Aanbevolen voor jou