De Grote Pokémon Legends: Arceus Review en interview met Adriaan de Acrobaat! - Bonuslevel #81

De Grote Pokémon Legends: Arceus Review en interview met Adriaan de Acrobaat! - Bonuslevel #81

Welkom bij een splinternieuwe aflevering van Bonuslevel! Jouw favoriete podcast met het laatste nieuws, Switch-games, retrogames en een beetje gekkigheid.

Wat een knotsgekke aflevering van Bonuslevel staat er op je te wachten. In aflevering 81 bespreken de boys natuurlijk uitgebreid Pokémon Legends: Arceus, want Jacco heeft de game helemaal doorgespeeld. Verder bespreken we verbeteringen over N64-emulatie op de Switch, de komst van Zelda: Majora's Mask naar Switch Online, geruchten over Xenoblade Chronicles 3 en natuurlijk komen er ook wat mailtjes en jullie Discord-antwoorden aan bod. Als dikke vette bonus hebben we deze week een interview met niemand minder dan Aad van Toor (oftewel Adriaan van Bassie & Adriaan!) om de komst van hun nieuwe smartphonegame te vieren. We vonden het fantastisch leuk om met Aad te kletsen, dus jullie kunnen er zonder twijfel ook van genieten.

Hier lees je het interview met Shigeru Miyamoto over Zelda: Ocarina of Time.

Het interview met Adriaan begint rond 01:12:00 in de aflevering.

Hier vind je de mp3

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yooo, mp3 is weer van vorige week!

0

Aanbevolen voor jou