De allerkutste gamefilms met Peter Koelewijn – Bonuslevel 135

De allerkutste gamefilms met Peter Koelewijn – Bonuslevel 135

Deze week is niemand minder dan Peter Koelewijn van Power Unlimited en Veronica Superguide te gast in Bonuslevel! Als filmjournalist is Peter de perfecte persoon om samen met Jacco en Cody de allerbeste en -kutste gamefilms te bepalen, dus hou je notitieblokje maar in de aanslag!

Je MAG nog stemmen op Bonuslevel bij de Dutch Podcast Awards.

Volg Peter op Twitter en Veronica Superguide.

Kom bij onze Discord! Via deze link kan je met ons en andere luisteraars kletsen over games en de nodige onzin. Gewoon doen, is leuk! Dan kan je ook de Discord-vraag beantwoorden.

Wil je een vraag insturen? Dat kan! Stuur een mailtje naar bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met een K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met een Q!) en wellicht hoor je jezelf terug in de volgende aflevering!

De Bonuslevel Podcast is elke week te beluisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere grote platformen. Houd Gamer.nl/bonuslevel en onze Twitter- en Instagram-kanalen in de gaten voor de laatste afleveringen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mmm nee, andere mensen hoeven voor mij niet de definitie van kut te bepalen. Dat kan ik prima zelf.

0
test

@gimbal2 De kop is ook gechargeerd haha, in de aflevering zeggen we duidelijk dat het ons lijstje is.

0
test

@gimbal2 Ik vind dit zulke flauwe reacties. Je snapt toch hoop ik zelf ook wel direct dat het de mening is van degene die de podcast maakt.

0
test

Heb er weer zin in. De eerst volgende autorit staat ie weer op. Luisteraar vanaf aflevering 0 ;). Ik heb op jullie gestemd in de podcast awards en nu maar duimen. Keep up the good work.

0
test

@Fpsbig maandag 0900 staat ie aan bij mij! :P

0
test

@Fpsbig Super, thanks man!

0

Aanbevolen voor jou